Let’s get personal:


Love: out of the box bloemstukken, hubby Karel, uitwaaien aan zee of wandelen in de Vlaamse velden, bomma serviezen, gezellige familiemomenten met een glaasje rode wijn, everything Italian, dromen over duizend-en-een dingen

Dreams: rondreizen in Nieuw-Zeeland, een blauwe vinvis spotten, binnenkort een gezellige thuis maken van ons nieuwe huis

 

Hi! Lovely to meet you!

Ik ben Adeline, het hart achter Love & Tales.
Hart? Ja, want achter dit bedrijf gaat niet alleen een gezicht schuil, maar vooral een ziel vol passie en een hart vol enthousiasme. Een wedding addict, die houdt van het creëren van unieke, oprechte en eerlijke momenten.

Ik hou van verhalen vertellen. Of ik nu jullie verhaal vertel door middel van de styling, de organisatie van de hele dag of als ceremoniespreker: het gebeurt steeds op een persoonlijke manier waarin jullie jezelf herkennen. Een typisch jullie-feest. Op maat gemaakt, met een oog voor detail zoals geen ander. Want het zijn de kleine dingen die je huwelijk echt speciaal maken.

Na het organiseren van mijn eigen dream wedding met zóveel liefde en passie, besliste ik al snel om mijn liefde ook door te geven aan andere verliefde stelletjes. Als newlywed weet ik als de beste wat je als bruid en bruidegom wenst, en ben ik er om jullie te ontzorgen.

Mijn stijl? Ik ben een kameleon, met een liefde voor alle concepten. Van minimalistisch en modern, tot bohemian, romantisch en over the top: alles kan en alles mag, want het is júllie dag. Zolang jullie maar heerlijk jezelf durven zijn, want daar draait het allemaal om.

Can’t wait to tell your love tale!
Love,
Adeline